وزیر جهاد کشاورزی: سیستمهای نوین آبیاری کشور از مرز ۲ میلیون و ۲۰۰ هکتار گذشت
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در دولت یازدهم و دوازدهم انجام شد گفت: سیستمهای نوین آبیاری امسال از مرز ۲ میلیون و ۲۰۰ هکتار افزایش داشته است. به گزارش پیک ملت ،محمود حجتی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از اولویتهای وزرات کشاورزی توسعه سیستمهای نوین آبیاری است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در دولت یازدهم و دوازدهم انجام شد گفت: سیستمهای نوین آبیاری امسال از مرز ۲ میلیون و ۲۰۰ هکتار افزایش داشته است.
به گزارش پیک ملت ،محمود حجتی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از اولویتهای وزرات کشاورزی توسعه سیستمهای نوین آبیاری است.
وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در دولت یازدهم و دوازدهم انجام شد، افزود: سیستمهای نوین آبیاری امسال از مرز ۲ میلیون و ۲۰۰ هکتار افزایش داشته است.
وی ضمن تشکر از مقام معظم رهبری که اجازه دادند برای این کار از صندوق توسعه ملی منابعی برداشت شود، گفت: با پیگیریهای رئیس جمهور و سیار مسئولان این کار بزرگ در بحث زیرساخت و راهاندازی سیستمهای نوین آبیاری انجام شد.
حجتی با بیان اینکه این طرح به خوبی مراحل اجرایی خود را دنبال کرده، افزود: توسعه سیستمهای آبیاری نوین افزایش راندمان آبیاری در کشور را بهدنبال دارد.
حجتی با بیان اینکه واگذاری اراضی دولتی به کشاورزان ممنوع است، گفت: در چارچوب مواد قانونی و با همکاری سازمان امور اراضی و منابع طبیعی میتوان اراضی شیبدار بدون پوشش گیاهی را تحت شرایطی و بدون داشتن مالکیت به کشاورزان واگذار کرد.
برچسب ها :پیک ملت -
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0