فیلم “بمب” مقام اول جشنواره بین المللی یک دقیقه قرنطینه را کسب کرد
رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد از کسب مقام اول بخش ویژه اولین جشنواره بین المللی فیلم های یک دقیقه ای قرنطینه توسط این مرکز خبرداد. به گزارش پیک ملت ، شریف اسلامی گفت: فیلم انیمیشن “بمب” از تولیدات حوزه هنری استان به کارگردانی حمید شیرمردی در اولین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه یک دقیقه
رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد از کسب مقام اول بخش ویژه اولین جشنواره بین المللی فیلم های یک دقیقه ای قرنطینه توسط این مرکز خبرداد.
به گزارش پیک ملت ، شریف اسلامی گفت: فیلم انیمیشن “بمب” از تولیدات حوزه هنری استان به کارگردانی حمید شیرمردی در اولین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه یک دقیقه قرنطینه عنوان نخست را کسب کرد.
وی بیان کرد: این فیلم در قالب انیمیشن به تهدیدات ویروس کرونا برای جامعه و لزوم فاصله گذاری اجتماعی می پردازد و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تولید شده است.
اسلامی اظهار داشت: آئین اختتامیه این جشنواره با حضور هنرمندان و مسئولان شهرداری تهران در برج میلاد برگزار شد و این فیلم در میان ۸۶ فیلم راه یافته به بخش مسابقه این جشنواره توانست مقام اول و لوح طلایی جشنواره را از آن خود کند.
رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: رضا بنفشه خواه، سعید سلطانی، وحید موساییان، غلامحسین شاه علی ، سیروس کهوری نژاد، آزیتاموگویی ، ساغر خواجه امیری داوری این جشنواره را بر عهده داشتند.
وی افزود: فیلم بمب پیش از این به همراه ۸ فیلم دیگر از حوزه هنری استان بخش مسابقه جشنواره فیلم کووید ۱۹ هندوستان راه یافته و در آن کشور به نمایش درآمده بود.
اسلامی همچنین کسب مقام اول بخش انیمیشن جشنواره هند توسط فیلم «چرت و پرت» و راه یابی فیلم« پاکبان ضد ویروس نیست» به جشنواره فیلم انگلیس را از دیگر موفقیتهای هنرمندان فیلمساز استان در سال جاری عنوان کرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0