سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه وبویراحمد: قتلهایی که در استان رخ می دهد از نوع آنی و بدون انگیزه قبلی است
نشست تخصصی بررسی آسیب های پزشکی ،انتظامی و حقوقی ایراد ضرب و جرح عمدی و قتل ویژه ی حقوقدانان با حضور قضات،نمایندگان حقوقی و دانشجویان حقوقی به همت معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار گردید. به گزارش پیک ملت به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد؛ سید
کد خبر : 948
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۴:۵۷

نشست تخصصی بررسی آسیب های پزشکی ،انتظامی و حقوقی ایراد ضرب و جرح عمدی و قتل ویژه ی حقوقدانان با حضور قضات،نمایندگان حقوقی و دانشجویان حقوقی به همت معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار گردید.
به گزارش پیک ملت به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد؛ سید عیسی حسنی سرپرست این معاونت در سخنانی هدف از برگزاری این نشست را ارائه راهکارهای قانونی ، انتظامی و پزشکی و منطقه ای با استفاده از ظرفیت دستگاه قضایی ،روحانیون و متنفذین و ریش سفیدان در استان بمنظور پیشگیری از وقوع نزاع و درگیری در استان دانست.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اظهار اینکه در صورت وقوع درگیری منجر به قتل دستگاه قضایی و انتظامی و امنیتی ناچار به مداخله و رسیدگی هستند ،گفت: بسیاری از قتل هایی که در استان رخ می دهد بدون انگیزه و منشاء قبلی و قتل های آنی نامیده می شوند
سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در ادامه افزود: با توجه به ضرورت بررسی ایراد ضرب وجرح عمدی و قتل در استان، معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با مشارکت اداره ی کل پزشکی قانونی استان و سایر معاونت های دادگستری و با استفاده از اساتید قضایی و اساتید پزشکی قانونی و مشارکت فرمانده نیروی انتظامی استان نشست تخصصی ایراد ضرب وجرح عمدی و قتل این نشست برگزار شد.
حسنی با اظهار اینکه این نشست با حضور قضات دادگستری از سراسر استان و مشارکت وکلای محترم وحقوقدانان برگزار شد در همین زمینه گفت: در این نشست ریشه ها آسیبها و مشکلات وآسیب هایی را که در حوزه بررسی پرونده های مربوطه به ایراد ضرب و جرح عمدی و نزاع در استان ما تشکیل می شود بررسی خواهد شد.
وی بیان داشت: در اینجا اندیشمندان با هم تبادل نظر نموده و هدف از نشست ایراد ضرب و جرح عمدی و قتل بررسی آسیب شناسانه ی این دو موضوع از نظر حقوقی، قضایی و انتظامی هست که هدف اصلی بررسی آسیب شناسانه این دو عنوان است که لازم بود این سه مرجع که مستقیم دست اندر کار بررسی این پرونده ها هستند و به این نوع پرونده ها در یک محیط علمی وصمیمی می نشینند و با هم تبادل نظر دارند این نشست یک روزه است.
حسنی در ادامه به مواردی متعددی که در این نشست بررسی گردید، اظهار کرد: از جمله موارد قابل بر رسی در این نشست بررسی آستانه ی تحمل مردم ما درنوع این پرونده ها است که به حول قوه ی الهی در سال های اخیر رتبه ی خوبی درکاهش نزاع ها و کاهش قتل ، رتبه ی خوبی داشته ایم ولی با این وجود بسنده نکردیم و باید تلاش خود را به نحوی مؤثر به کار بگیریم تا ریشه ی این نوع در گیری ها و نزاع ها و ایراد ضرب و جرح ها ی عمدی که خسارت جبران ناپذیری به خانواده ها وارد می کند کم نمائیم.
دکتر کامروز امینی مدیر کل پزشکی قانونی استان نیز در این نشست در سخنانی از عوامل روانی و اجتماعی در کنار سایر علل وقوع قتل نام برد.
دکتر امینی با اظهار این نکته که، با استفاده از تجهیزات و علم روز، شناسایی مجرمین و فرد قاتل در استان انجام می شود تصریح کرد: تجهیزات و ابزار نوین تخصصی ،همچون آزمایشات آسیب شناسی و ژنتیک ، نقش بسیار مهمی در موضوع اثبات جرم در موارد ضرب و جرح و قتل دارد.
وی یکی از بروز قتل ها را مواردی نظیر کم بودن آستانه ی تحمل افراد در نزاع های فردی و دسته جمعی و انگیزه های قبلی انتقام بیان کرد و افزود:سازمان پزشکی قانونی کشور ، با استفاده از کادر انسانی متخصص و ابزار های تشخیص می تواند نقش مهمی را در شناسایی مجرمین ایفاء نماید و همهی موارد ذکر شده در استان انجام می شود.
دکتر امینی گفت: به منظور بررسی آسیب شناسی پزشکی، انتظامی و حقوقی، موضوعات حائز اهمیت همچون صدمات و ضرب و جرح ناشی از صدمات و قتل نشست تخصصی برگزار شده است.
مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت: بحث آسیب ها و صدمات ناشی از ایراد ضرب و جرح و قتل از موضوعات بسیار حائز اهمیتی هستند که در ارکان مختلف جامعه، در خانواده ها و در سطح محیط زندگی ما بسیارتأثیر گذار است و این نشست و این موضوعات می تواند در جهت کاهش این موارد بسیار تأثیرگذار باشد.
وی افزود: اساتیدی که در این حوزه دعوت شده اند اساتید مجربی هستند که اظهارنظر و تعامل با آنها در جهت کاهش و پیشگیری از وقوع جرم مجموعه ی دادگستری ، پزشکی قانونی و نیروی انتظامی با یک تعامل مؤثری می توانند تأثیر گذار باشند.
در ادامه این نشست سردار انصاری فرمانده ی انتظامی استان با بیان این که جرم و کجروی چهره ی جامعه و افراد را مکدر می کند، افزود: اقدامات خوبی در این راستا از طریق مجموعه های امنیتی و قضایی استان بویژه نیروی انتظامی با همراهی و شکیبایی دستگاه قضایی و با بهره گیری از اندیشه و بضاعت دستگاه های فرهنگی اساتید علمی وآموزشی ،صدا وسیما و از طریق برگزاری چندین همایش تحت عنوان نزاع هرگز، برادری آری ، تالیف کتاب، مقاله و طرح های تحقیقاتی، نشست با ریش سفیدان ومتنفذین و ایراد سخنرانی اطلاع رسانی از طریق رسانه ی استانی که این اقدامات به اندازه ای مؤثر بوده که در ۳ سال گذشته در حوزه ی نزاع استان کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه آخر رتبه ی ۳۲و۳۳ کشوری بوده است .
برچسب ها :دادگستری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0