معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبرداد: پرداخت بخشی از مطالبات کارگران و نیروهای شرکتی تا پایان سال

  پیک ملت؛ معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخشی از مطالبات معوق کارگران و نیروهای شرکتی تا پایان سال جاری پرداخت می‌شود. به گزارش پیک ملت؛ فتاح محمدی در نشست کمیسیون کارگری گفت: یکی از چالش‌هایی که در سطح استان وجود دارد بحث مطالبات معوق نیروهای شرکتی و حوزه کارگری است. معاون

کد خبر : 46574
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 اسفند 1403 - 15:27
معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبرداد:  پرداخت بخشی از مطالبات کارگران و نیروهای شرکتی تا پایان سال

 

پیک ملت؛ معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخشی از مطالبات معوق کارگران و نیروهای شرکتی تا پایان سال جاری پرداخت می‌شود.

به گزارش پیک ملت؛ فتاح محمدی در نشست کمیسیون کارگری گفت: یکی از چالش‌هایی که در سطح استان وجود دارد بحث مطالبات معوق نیروهای شرکتی و حوزه کارگری است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری افزود: این نیروها بیشترین خدمت و سخت‌ترین کار را در جهت خدمت به مردم انجام می دهند که برای نمونه می توان به حوزه آبداران اشاره کرد.

وی بیان کرد: نشستی را با مدیران دستگاه‌های متولی مبنی بر اینکه مطالبات و معوقات حقوق حوزه کارگری و نیروهای شرکتی پرداخت شود داشتیم و تمهیداتی از سوی دولت اتخاذ شده است.

محمدی با اشاره به پیگیری و تاکیدات استاندار به سازمان‌های مرتبط مبنی بر پرداخت حقوق معوق کارگران و نیروهای شرکتی گفت: تلاش می‌کنیم بخشی از مطالبات کارگران و نیروهای شرکتی از محل درآمد خصوصی دستگاه‌هایی که چنین درآمدی دارند پرداخت شود تا بتوانیم بخشی از مطالبات را به حداقل برسانیم.

پایان پیام/

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.