سر پرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج : شهروندان به روستاها و مناطق عشایر نشین سفر نکنند / تقدیر معاون وزیر بهداشت از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در جلسه ستاد مرکزی کرونا که با حضور رئیس جمهور و دکتر رئیسی؛ معاون بهداشتی وزارت بهداشت برگزار شد از روند مبارزه با کرونا در کهگیلویه و بویراحمد و روند مطلوب این دانشگاه در حوزه بیماریابی تقدیر شد. به گزارش پیک ملت ، دکتر پرویز یزدانپناه با اشاره به
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در جلسه ستاد مرکزی کرونا که با حضور رئیس جمهور و دکتر رئیسی؛ معاون بهداشتی وزارت بهداشت برگزار شد از روند مبارزه با کرونا در کهگیلویه و بویراحمد و روند مطلوب این دانشگاه در حوزه بیماریابی تقدیر شد.
به گزارش پیک ملت ، دکتر پرویز یزدانپناه با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد در بحران کرونا، از استان های برتر کشور عنوان شده است، خاطر نشان کرد: تعداد پایگاه های نمونه برداری را افزایش دادیم و بیماریابی در استان سیر امیدوارکننده ای دارد.
وی اذعان داشت: در راستای خدمت رسانی مطلوب تر حوزه بهداشت و درمان، سیاستهای دانشگاه علوم پزشکی استان تغییر یافت بگونه ای که در روزهای گذشته روزانه کمتر از ۵۰ نمونه در استان گرفته می شد اما مقرر شد در هر روز ۱۵۰ تا ۲۰۰ نمونه گرفته و بیماریابی در گستره وسیع تری صورت پذیرد.
دکتر یزدانپناه تصریح کرد: خوشبختانه در این راستا توانستیم طی چند روز گذشته ۸۰۰ نمونه بگیریم که امیدواریم این آمار تا امروز به هزار نمونه برسد.
وی ابراز داشت: تاکنون ۱۲۴ بیمار مبتلا به کرونا با پراکندگی ۶۱ بیمار یاسوج، ۲۱ بیمار کهگیلویه، ۱۸ بیمار چرام، ۱۳ بیمار گچساران، ۸ بیمار دنا و ۳ بیمار باشت شناسایی شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تا نهم فروردین ماه سالجاری ۳۵ بیمار مبتلا، بهبود و دوره درمانشان خاتمه یافته در خانه دوره نقاهت را سپری می کردند.
وی اضافه کرد: ۱۲ مبتلا قطعی به کرونا ویروس نیز در بیمارستان بستری و تحت درمان هستند و باقی بیماران در خانه دارو دریافت کرده و زیر نظر شبکه های بهداشت و درمان در ایزوله و قرنطینه هستند.
دکتر یزدانپناه عنوان کرد: برای رسیدن به حالت ثبات و سپس روند نزولی بیماری در استان به همکاری و همدلی مردم و اجرای دقیق فاصلهگذاری اجتماعی نیاز داریم.
وی گفت: خوشبختانه استان ما بالاترین میزان غربالگری را در کشور به میزان ۹۴ درصد به خود اختصاص داد که این امر منجر به کاهش مراجعات به بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، افزود: میزان مراجعات افرادی که فکر می کردند دارای علائم کرونا هستند از روزانه ۵۰۰ الی ۷۰۰ نفر به ۱۵۰ الی ۱۷۰ نفر کاهش یافته که باعث کنترل شیوع ناشی از حضور در مراکز درمانی بوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ادامه داد: نمونه گیری ها در استان از ۴ طیف؛ افراد بیمار و افرادی که با بیمار تماس داشتند، خانوادههای بیماران و ناقلین سالم نما گرفته می شود.
دکتر یزدانپناه گفت: همچنین از افرادی که از شهرهای آلوده آمده اند، شرح حال میگیریم و به عنوان فرد آلوده به انها نگاه میکنیم، در اینجا نیازمند کمک مردم هستیم تا افرادی که از شهرهای آلوده آمده و به استان وارد شده اند را به مراکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود گزارش دهند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، ادامه داد: ۸۰ درصد از بیماران علائم خفیف دارند، ۱۵ درصد متوسط و پنج درصد شدید، که گروه اول را با علائم سرماخوردگی، ناقل ویروس و مشکوک حساب می کنیم.
وی ابراز داشت: افرادی که ترخیص شده و در خانه هستند ممکن است در مرحله ای باشند که درمانشان تکمیل نشده و بیماری را منتقل و منتشر کنند بنابراین انها هم دچار محدودی های کوتاه مدتی پس از بیماری هستند.
دکتر یزدانپناه در پایان خاطر نشان کرد: از مردم خواهش می کنیم به روستاها و مناطق عشایرنشین که تقریباً درگیری کمتری دارند مسافرت نکنند و بیماری را به روستاها هدیه ندهند.
برچسب ها :علوم پزشکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0