عکس های مستندساز کهگیلویه و بویراحمدی بر دیوار دانشگاه U S C آمریکا
دانشگاه U S C آمریکا به همت بنیاد فرهنگ، کتابخانه ها و گروه مطالعات خاورمیانه ی خود، نمایشگاهی از ١۵٠ سال سنت های عروسی در ایران را از تاریخ ۵ اسفند ٩٨ در کتابخانه خود برپا کرده که در این نمایشگاه نیز سه اثر فاخر از حسن غفاری مستندساز و عکاس برجسته کهگیلویه وبویراحمدی در
دانشگاه U S C آمریکا به همت بنیاد فرهنگ، کتابخانه ها و گروه مطالعات خاورمیانه ی خود، نمایشگاهی از ١۵٠ سال سنت های عروسی در ایران را از تاریخ ۵ اسفند ٩٨ در کتابخانه خود برپا کرده که در این نمایشگاه نیز سه اثر فاخر از حسن غفاری مستندساز و عکاس برجسته کهگیلویه وبویراحمدی در میان تصاویر نقش بسته است.
به گزارش پیک ملت ، غفاری در این زمینه به گفت: این نمایشگاه تا ۱۱ خرداد امسال در دانشگاه USC آمریکا برپاست.
در این نمایشگاه سه قطعه از عکس های حسن غفاری نیز با عنوانِ مراسم عروسی در استان کهگیلویه و بویراحمد روی دیوار رفته است.
وی بیان کرد: اسناد و قراردادهای مربوط به ازدواج، پارچه دوزی ها، تابلوهای نقاشی و عکس های ثبت شده از این سنت ایرانی از جمله ی این آثارند.
در این نمایشگاه، ضمنِ تجلیل از سنت های غنیِ عروسی در ایران، تاریخ ۱۵۰ ساله یِ این سنت از زمانِ ناصرالدین شاه قاجار تا به امروز ، با بهره گیری از هنرهای تجسمی در معرض دید تماشاگران و علاقمندان قرار گرفته است.
غفاری در بخشی از پوسترِ منتشر شده از سوی برگزار کنندگان چنین نوشته شده است؛
جامعه یِ ایران از تنوع زیادی در مراسم و آیین های فرهنگی – اجتماعی برخوردار است.
یکی از این آیین ها، مراسم عروسی و آداب و رسوم مربوط به آن است. مراسمی که از مهمترین ستونهای فرهنگ فارسی به حساب می آید. خانواده های ایرانی، عروسیِ عزیزان خود را با شادیِ فراوانی جشن می گیرند.
آماده سازی برای این مراسم ممکن است از مدتها پیش با شادی زیادی آغاز شود.
در این دوره، والدین و اعضای خانواده یِ عروس و داماد از نزدیک با هم همکاری می کنند.
این عکاس و مستنداز تصریح کرد: کهگیلویه وبویراحمد با فرهنگ و تمدنی دیرینه از آیین ها، سنت ها، رسوم و فرهنگ های غنی از پیوندهای انسانی و زیبایی های فرهنگی برخوردار است که می تواند توجه عکاسان و هنرمندان و حتی مورخان را برای خلق زیباترین آثار هنری و نوشته های تاریخی به خود جلب کند.
غفاری بیان کرد: آیین های عروسی و شیوه های خاص در فرآیند ازدواج یکی از این سنت های و جلوه های زیبا و بدیع است که حتی فراتر از امر ازدواج و پیوندهای زناشویی به عنوان آیینی در تحکیم پیوندهای قومیتی، منطقه ای و حتی سیاسی در میان اقوام مختلف این دیار مرسوم است.
حسن غفاری در بحران کرونا نیز نقش ارزنده ای ایفا کرده و با تشکیل گروه های مجازی موجی از همدلی، همبستگی و اتحاد جامعه فرهنگی، هنری و رسانه ای و حتی انجمن های اجتماعی در استان را راه انداخته که علاوه بر کمک های مادی این گروه ها تاثیر بسزایی در نهادینه کردن فرهنگ در خانه ماندن و خلق اثار هنری فاخر برای کمک به ستاد مدیریت کرونا در کهگیلویه وبویراحمد کرده است.
برچسب ها :عکاسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0