سامانه بارشی دیگری آخر هفته مهمان استان می شود
کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس آخرین نقشه های هواشناسی، عصر روز جمعه سامانه جدید بارشی وارد این استان می شود. به گزارش پیک ملت ، ولی بهره مند اظهار داشت: این سامانه بارشی عصر جمعه وارد این استان می شود و ناپایداری هایی در پی خواهد داشت. وی افزود: فعالیت

کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس آخرین نقشه های هواشناسی، عصر روز جمعه سامانه جدید بارشی وارد این استان می شود.
به گزارش پیک ملت ، ولی بهره مند اظهار داشت: این سامانه بارشی عصر جمعه وارد این استان می شود و ناپایداری هایی در پی خواهد داشت.
وی افزود: فعالیت این سامانه بارشی به تناوب تا روز دوشنبه در سطح استان ادامه می یابد.
تصریح کرد: طی امروز نیز جو استان نسبتا پایدار به نظر می رسد اما طی روز های چهارشنبه و پنجشنبه با گذر امواج کم دامنه ضمن افزایش ابر، بارش پراکنده باران در برخی نقاط استان دور از انتظار نخواهد بود.
بهره مند بیان کرد: سی سخت ۴.۶ – و گچساران به ترتیب ۱۴.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
برچسب ها :هواشناسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0