بیمه صندوق عشایر و روستائیان یک فرصت سرمایه گذاری است / زنان دارای ۳ فرزند در روستاها بیمه رایگان صندوق می شوند / شهرنشینان هم می توانند بیمه صندوق عشایر شوند

پیک ملت؛ مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر استان گفت؛ ۱۵٠ هزار نفر جامعه هدف در استان داریم که از این تعداد ۳٠ هزار نفر از خدمات صندو ق استفاده می کنند وبخش زیادی ازجامعه هدف مطلع نسیتند. به گزارش پیک ملت؛ مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر، به شرح خدمات و وظایف صندوق

کد خبر : 40470
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
بیمه صندوق عشایر و روستائیان یک فرصت سرمایه گذاری است / زنان دارای ۳ فرزند در روستاها بیمه رایگان صندوق می شوند / شهرنشینان هم می توانند بیمه صندوق عشایر شوند
سعید کرمی با اشاره به این که امتیاز ویژه این صندوق و با توجه به رویکردی که دولت دارد قریب به هفتاد درصد هزینه توسط دولت پرداخت می شود، با تشریح شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر زا تشریح کرد؛ تابعیت جمهوری اسلامی ایران و داشتن سن از 18 سال تا سن ۵۰ سال وعدم عضویت همزمان در سایر صندوق های بیمه ای (بجز درمان و ساکنین دائمی روستاها، ساکنین مناطق عشایری ،کشاورزان غیر ساکن درروستا ( کشاورزان ساکن در شهر ها) ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر، عضای شرکت های فنی مهندسی و مشاوره ای، نظامدامپزشکی و نظام مهندسی، و همچنین شاغلین بخش کشاورزی، شاغلین مشاغل فصلی، کارگران ساختمانی ،دارندگان مشاغل خانگی، زنان سرپرست خانواده ، زنان خانه دار و قالی بافان، ورزشکاران، مربیان قرآنی، و شاغلین در بخش صنایع دستی و دارندگان کارت عضویت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، از جمله افرادی هستند که  می توانند با مراجعه به دفاتر کارگزاری های محل سکونت خود با تحویل مدارک و تشکیل پرونده و ثبت نام الکترونیکی در سامانه بیمه روستائیان و عشایر (سامانه سبا) با پرداخت ۵ درصد حق بیمه سهم بیمه شده عضو این بیمه شوند.

کرمی تصریح کرد؛ زنان دارای سه فرزند در روستاها بیمه رایگان صندوق می شوند و به ازای هر فرزند جدید دو سال به سابقه اش اضافه می شود.

کرمی مشکل اصلی در استان را عدم اگاهی هم استانیها از این ظرفیت است و در قالب بیمه های خویش فرما از این فرصت می توانند استفاده کنند، و افرادی که کاررکشاورزی،  زمین یا باغ در روستا دارند ولی ساکن شهرها هستند هم میتوانند از ااین ظرفیت برای بیمه شدن استفاده کنند.

کرمی با اشاره به این که  دوبرابر حق بیمه پرداختی بیمه شده، توسط دولت پرداخت می شود. و بسته به (لیست کارگزاری های استان و جدول سطوح درآمدی سال 1402 پیوست می باشد.)تصریح کرد؛
مدارک لازم جهت عضویت متقاضیان در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر، اصل شناسنامه متقاضی-اصل کارت ملی متقاضی-یک قطعه عکس ۴*۳ جدید است.

وی همچنین به خدمات و مزایای عضویت درصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اشاره کرد و بیان داشت؛ با توجه به اجرای مستمری بازنشستگی- بیمه شدگان می توانند با داشتن حداقل ۶۵ سال سن و دارا بودن حداقل 15 سال سابقه بیمه پردازی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مشمول دریافت حقوق بازنشستگی می شود.

مدیر صندوق بیمه عشایر و روستائیان اظهار کرد؛ مستمری ازکار افتادگی کلی-مستمری بازماندگان (فوت)- قابلیت انتقال سابقه بیمه از بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر به سازمان تامین اجتماعی و سایر صندوق های بیمه ای -قابلیت نقل و انتقال بیمه از سازمان تامین اجتماعی و سایر صندوق های بیمه ای به بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر فراهم شده است.

این مسئول در در رابطه با موضوع درمان و دریافت دفترچه درمان اضافه کرد؛ روستائیان و عشایر دولت این امورات را به سازمان بیمه سلامت که زیر نظر وزارت بهداشت و درمان کشور می باشد محول شده است و این افراد می توانند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت شهرستان محل سکونت خود دفترچه بیمه سلامت دریافت کنند.

این مسئول بابیان این که افراد از سن ۱۸ سال به بالاتا ۵٠ سالمی توانند عضو شوند گفت؛  ۱۲٠ هزار نفر جامعه هدف داریم که از این ظرفیت استفاده نمی کنند و نیاز به آگاهی و اژلاع رسانی بیشتر در این زمینه است.

کرمی گفت؛  اکثر روستائیان و عشایر در حوزه درمان دارای دفترچه درمان بیمه سلامت می باشند.و به مستمری بگیران صندوق هر ساله تسهیلات بدون سود و بدون ضامن و بدون مراجعه به بانک به آنها پرداخت می شود و همچنین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر امسال در سه تا از استانهای کشور طرح بیمه تکمیلی مستمری بگیران این صندوق را اجرایی نموده که بنا به تصمیمات مسئولین این صندوق در سال آینده تمامی استان های کشور مشمول این طرح قرار خواهند گرفت.

یعید کرمی در پایان بیان داشت؛ هزینه پرداخت بیمه در بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر به صورت سالانه بوده و این مبلغ در سال ۱۴۰۲ از سالی ۷۵۰ هزار تومان تا سه میلیون و شصت هزار تومان می باشد. و متقاضیان ثبت نام در بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر می توانند این مبلغ را به صورت قسطی در ۲ یا ۴ قسط هم پرداخت نمایند.

کرمی همچنین افزود؛ ۲۶٠ نفر برای پرداخت قرض الحسنه به بانک ها

معرفی می شوند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.