روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم پای مسئولین کشوری و استانی در مهار کرونا
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: جوامع مختلف همواره درگیر مسائلی با ماهیت بحران هستند که انطباق دهی منابع جهت رفع نیازهای موجود در بحران، شرایط سختی را برای مسئولان و مردم پدید می آورد در این میان عدم آگاهی مردم از تلاش های صورت گرفته هم می تواند موجب تشویش جامعه شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: جوامع مختلف همواره درگیر مسائلی با ماهیت بحران هستند که انطباق دهی منابع جهت رفع نیازهای موجود در بحران، شرایط سختی را برای مسئولان و مردم پدید می آورد در این میان عدم آگاهی مردم از تلاش های صورت گرفته هم می تواند موجب تشویش جامعه شود.
به گزارش پیک ملت ؛ حمیدرضا صفایی افزود: بیشک آگاهسازی اذهان عمومی از رخدادها تاثیر بسیاری در روحیه مردم دارد، روشن نمودن از حقایق و رد شایعات، آگاهسازی عمومی و برآورده نمودن نیاز مردم در کسب اطلاعات صحیح از جمله وظایف حوزه روابط عمومی سازمان ها و ادارات مختلف است.
وی افزود: بحران امروز ایران و جهان، ویروس همه گیر کرونا بوده که روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز از ابتدای ورود بیماری به کشور تاکنون هم پای مسئولین کشوری و استانی برای آگاهسازی و اطلاعرسانی مردم در مقابله با این ویروس نوپدید تلاش نموده و سعی بر آن داشته با اطلاع رسانی صحیح در پوشش های مختلف صوتی، تصویری و مکتوب، تعریف مناسبی از این بحران را در افکار عمومی داشته باشد.
صفایی با بیان اینکه پس از شیوع بیماری در کشور، دانشگاه های علوم پزشکی اقدام به تشکیل کارگروه های مختلف نمودند، افزود: یکی از کارگروه های مهم در راستای آگاهی بخشی مردم، کارگروه اطلاعرسانی عمومی بود.
وی ادامه داد: با همکاری اعضای این کارگروه اقدام به آگاه سازی مردم به صورت وسیع نمودیم که طراحی ،چاپ و توزیع بیش از ۲ هزار پوستر، ۱۴۰ مورد بیلبورد آموزشی و طراحی و چاپ ۱۰۰۰ جلد کتاب آموزشی تحت عنوان کوئید ۱۹ از اقدامات اولیه کارگروه از اطلاع رسانی دانگاه علوم پزشکی یاسوج بود.
صفایی با اشاره به استفاده از ظرفیت های رسانه ملی و استانی تصریح کرد: هماهنگی پخش برنامه های تلویزیونی و رادیویی با میانگین ۶ برنامه در روز با حضور اعضای هیئت رئیسه، هیئت علمی و کارشناسان مربوطه با موضوع کرونا ویروس از دیگر اقدامات مهم حوزه روابط عمومی این دانشگاه است.
وی یادآور شد: ستادی تحت عنوان ستاد رسانه ای آنتی کرونا را نیز با حضور هنرمندان و اصحاب رسانه ای تشکیل نمودیم که در این ستاد بیش از ۱۴ پادکست صوتی، ۲۵ کلیپ و موشن گرافی و ۶۵ اینفوگرافی در جهت آگاهی بخشی و اموزش مردم تولید و منتشر شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن تقدیر ویژه از هنرمندان استان کهگیلویه و بویراحمد و ظرفیت بالای انها، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه زبان طنز فولکلور و محلی نفوذ پذیری بالایی در بین مردم دارد، با همکاری برخی از هنرمندان استان اقدام به تولید کلیپ های طنز لری، پادکست لری و کاریکاتور کردیم که خوشبختانه از استقبال بسیار زیادی برخوردار بودند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه در خصوص اطلاع رسانی انجام شده در بخش خبر اظهار داشت: تاکنون بیش از ۷۰ خبر از رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و بیش از ۲۰۰ خبر از واحدهای زیر مجموعه دانشگاه در خصوص پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در سایت فضای مجازی و کانالها و گروه های خبری و شبکه های اجتماعی انعکاس داده شده است.
گفتنی است؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، رئیس ستاد رسانه ای آنتی کرونای کهگیلویه و بویراحمد است که این ستاد برای اولین بار در کشور تشکیل شده است.
برچسب ها :علوم پزشکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0