مینو اریانفر

بیش از ۸۰ درصد فراگیران آموزش فنی و حرفه ای جذب بازار کار می‌شوند/ راه اندازی دپارتمان گیاهان دارویی در استان/ شرکت ۲۵ هزار نفر در آموزش‌های مهارتی دولتی و خصوصی طی یک سال گذشته/ اختصاص بیشتر از ۶ میلیارد تومان اعتبار برای آموزش های فنی و حرفه ای

پیک ملت؛  مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: سال گذشته، بالغ بر ۲۵ هزار نفر دوره در آموزش‌های مهارتی دو بخش دولتی و خصوصی شرکت کردند که این تعداد معادل چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی می شود.  به گزارش پیک ملت،سید نور الله هدایت در نشست با خبرنگاران با

کد خبر : 36660
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1402 - 14:52
بیش از ۸۰ درصد فراگیران آموزش فنی و حرفه ای جذب بازار کار می‌شوند/ راه اندازی دپارتمان گیاهان دارویی در استان/ شرکت ۲۵ هزار نفر در آموزش‌های مهارتی دولتی و خصوصی طی یک سال گذشته/ اختصاص بیشتر از ۶ میلیارد تومان اعتبار برای آموزش های فنی و حرفه ای

پیک ملت؛  مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: سال گذشته، بالغ بر ۲۵ هزار نفر دوره در آموزش‌های مهارتی دو بخش دولتی و خصوصی شرکت کردند که این تعداد معادل چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی می شود.

 به گزارش پیک ملت،سید نور الله هدایت در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد فراگیران آموزش دوگانه فنی و حرفه ای جذب بازار کار می‌شوند افزود؛ رسالت و مأموریت اصلی فنی و حرفه‌ای ارائه آموزش‌های محوری و مهارتی است.

وی به تشریح بخشی از موفقیت های اداره کل اموزش فنی و حرفه ای استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: براساس ارزیابی هایی که در ۷۰ شاخص توسط سازمان مرکزی انجام شد توانستیم بعد از استان های خراسان و خوزستان رتبه سوم کشور را کسب کنیم.

هدایت ابراز داشت، در حوزه سند حرفه و استانداردهای ارزشیابی رتبه دوم کشور و در بخش انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات که متولی آن اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بود رتبه اول را کسب کردیم.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: بالغ بر ۳٠٠ استاندارد شایستگی با محورهای مختلف توسط فنی و حرفه‌ای در استان اجرایی شد.

وی با بیان اینکه فنی و حرفه‌ای استان در اجرای آموزش‌های بخش خصوصی و دولتی طی سال گذشته رتبه سوم را کسب کرد، گفت:این در حالی است که سالهای گذشته جزو استان های رده پایین در سطح کشور بودیم.

هدایت از فعالیت ۱۱ مرکز با ۸۰ کارگاه آموزشی در استان خبر داد و گفت: حدود ۱۳۰ آموزشگاه خصوصی فعال نیز به امر مهارت آموزی می پردازند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد به تحقق سند برنامه در استان اشاره کرد و گفت: ۵۶ درصد آموزش های فنی و حرفه ای توسط بخش خصوصی و ۴۴ درصد توسط بخش دولتی اجرایی می‌شود.

هدایت بیان کرد: فنی و حرفه ای ۱۹ گروه هدف از جمله دانشجویان  و دانش آموختگان، دانش آموزان، عشایر، زنان سرپرست خانوار، زنان بدسرپرست، سربازان وظیفه، بنگاه های اقتصادی و شرکت های تولیدی و سایر اقشار را زیر پوشش مهارت آموزی و آموزش خود دارد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان گفت: در سال گذشته و دو ماهه اول سال جاری بیش از ۷٠ درصد فراگیران آموزشی ما را جوانان تشکیل می‌دهند که این امر نوید دهنده ی حرکت جوانان به سمت مهارت آموزی است.

هدایت از اجرای طرح «کهاد» برای دانشجویان دانشگاه ها خبر داد و گفت: برای دانشجویان علاقه مند به مدت ۵۴۰ ساعت دوره های آموزش‌ی برگزار و پس از پایان  هر دوره  به انها گواهی مهارت با کد بین المللی اهدا می‌شود.

وی طرح ” نخلستان” را از دیگر طرح های فنی و حرفه ای برای دانش آموختگان بی مهارت دانست و گفت: در این طرح متناسب با علاقه مندی دانش اموختگان دانشگاه ها و مراکز عالی بحث توانمند سازی و مهارت آموزی انجام می شود.

هدایت با بیان اینکه در سازمان فنی و حرفه ای استانداردها ۳۰ ساعته هستند و پوشش مهارتی و توانمند سازی در چندین محور برای متقاضیان ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: بیشترین وزن ارائه آموزش‌ها با ۷٠ درصد ظرفیت مربوط به فاز عملی است.

هدایت از پیگیری آموزش دوگانه یا مهارت آموزی در محیط کار واقعی ( استاد شاگردی قدیم) خبر داد و بیان کرد: در این روش کارآموز زیر نظر یک کارفرما آموزش های لازم را فرا می گیرد و مزیت این مهم، آموزش در حین کار و کسب مهارت مطلوب برای ورود به بازار کار است.

هدایت گفت: این آموزش های مهارتی در خوشه‌های مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر اجرایی شده است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان گفت: در بخش دولتی آموزش ها بیشتر در حیطه فنی،کشاورزی و خدمات است و احتیاج به تجهیزات دارد و در بخش خصوصی بیشتر آموزش ها در حیطه خدمات است.

هدایت ابراز داشت: در سال گذشته ۳۰۰ استاندارد شایستگی را بخش های جوشکاری، برق ساختمان، ارایش و پیرایش، کامپیوتر ، طراحی لباس و … اجرایی کردیم.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای مسئولیت‌های اجتماعی یک تفاهم نامه با وزارت نفت و استانداری استان منعقد شد که براساس آن طی دو سال باید ۵۰۰ نفر از جوانان بومی منطقه در ۵ رشته از جمله برقکار صنعتی، لوله کشی صنعتی، ابزار دقیق، جوشکاری ماشین آلات و نصب میکانیکی آموزش داده شوند.

هدایت افزود:سال گذشته ۱۳٠ نفر در فاز اول در دو شهرستان بویراحمد و گچساران زیر پوشش آموزش‌ها قرار گرفتند و امسال از اوایل بهمن ماه این دوره های آموزشی در مرکز بویراحمد، گچساران، دهدشت و بهمئی اجرایی می شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: شش میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار برای این آموزش ها اختصاص داده شده است.

هدایت از راه اندازی دپارتمان گیاهان دارویی در استان خبر داد و گفت: سند حرفه نیز توسط استان تدوین و به عنوان یک طرح برتر در کشور شناخته شد.

وی ابراز داشت: سال گذشته در زمینه تعمیرات و تجهیزات کارگاه های فنی و حرفه ای شش میلیارد تومان هزینه شد و با توجه به اینکه خرید تجهیزات، احداث و بهسازی کارگاه های آموزشی بالاست و بیش از توان دولت است کارگاه هایی که غیر فعال بودند در قالب تبصره ۱۱ به سرمایه گذاران واگذار می شود تا شروع به کار کنند .

هدایت ، به سفر دور دوم ریاست جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: ۱۱ طرح فنی و حرفه ای با ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار آماده ارایه است و باید منتظر ماند که کدام طرح ها مصوب می شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیشنهاد ایجاد دو مرکز فنی و حرفه ای در شهرهای مارگون و لنده و مرکز مستقل خواهران در گچساران، خرید تجهیزات برای دپارتمان داروهای گیاهی ، توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان ، افزایش آموزش ها در روستاها از جمله این طرح هاست.

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.