رئیس پلیس راهور کهگیلویه و بویراحمد خبرداد؛ اتخاذ تمهیدات ترافیکی برای تعطیلات پیش رو

پیک ملت،  پلیس راهور استان کهگیلویه و بویراحمد از تمهیدات ترافیکی برای انجام ماموریت های خود در ایام تعطیلات پیش رو خبر داد. به گزارش پیک ملت،سرهنگ پیوست گفت؛  تمهیدات ترافیکی پایان هفته با حضور ۱۰۰ درصدی کلیه نیرو های پلیس راهور مرکز استان و تمام شهرستان های تابعه صورت می گیرد. پیوست به تعطیلات

کد خبر : 36503
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱
رئیس پلیس راهور کهگیلویه و بویراحمد خبرداد؛  اتخاذ تمهیدات ترافیکی برای تعطیلات پیش رو

پیک ملت،  پلیس راهور استان کهگیلویه و بویراحمد از تمهیدات ترافیکی برای انجام ماموریت های خود در ایام تعطیلات پیش رو خبر داد.
به گزارش پیک ملت،سرهنگ پیوست گفت؛  تمهیدات ترافیکی پایان هفته با حضور ۱۰۰ درصدی کلیه نیرو های پلیس راهور مرکز استان و تمام شهرستان های تابعه صورت می گیرد.

پیوست به تعطیلات پیش رو اشاره کرد و افزود؛  در خصوص تعطیلات پیش رو پیشبینی پلیس این است که قطعا تعدادی از هموطنان با توجه به خوش آب و هوا بودن استان کهگیلویه و بویراحمد به خصوص استان های همجوار به استان ما سفر خواهند کرد و براورد پلیس این است که طی چند روز تعطیلی حجم ترافیکی در میادین ورودی و تفرجگاه های استان افزایش می یابد از این رو پلیس راهور با اتخاذ تصمیمات ویژه در شناسایی گره های ترافیکی تمام تلاش ایمنی و انسانی خود را به کار بسته تا شاهد کمترین حجم ترافیک باشند.

پیوست بیان داشت؛ همه همکاران ما در پلیس راهور برای انجام ماموریت خود در ایام تعطیلات پیش رو از روز پنجشنبه با آمادگی کامل در سراسر استان حضور پررنگ خواهند داشت تا با اجرای خدمات بیشتر بتوانند سفر خوبی را برای هموطنان رقم بزنند.

سرهنگ پیوست تصریح کرد؛ از همه شهروندان انتظار داریم ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و حرکت با سرعت مطمئنه حرکت نموده تا شاهد وقوع حوادث ناگوار نبوده و از تلفات جاده ای در امان باشند.

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.