آبفا،اینهمه انشعابات که به ساختمانهای بدون مجوز در باغات اعطا نموده رو جمع آوری کنه،،مشکل افت حل میشه
علت افت فشار آب در سی سخت و تعدادی از روستاهای دنا چیست؟
پیک ملت، آب شهر سی سخت و منطقه کوخدان شهرستان دنا با اُفت و کاهش فشار مواجه شده است. به گزارش پیک ملت، علی خشنودی با اعلام این خبر گفت: آب شهر سی سخت و روستاهای دهنو، کوخدان، سرمور، علی آباد و اقبال آباد بعلت بارش شدید برف و یخبندان چشمه های کوه گل و

پیک ملت، آب شهر سی سخت و منطقه کوخدان شهرستان دنا با اُفت و کاهش فشار مواجه شده است.
به گزارش پیک ملت، علی خشنودی با اعلام این خبر گفت: آب شهر سی سخت و روستاهای دهنو، کوخدان، سرمور، علی آباد و اقبال آباد بعلت بارش شدید برف و یخبندان چشمه های کوه گل و چشمه میشی با اُفت فشار همراه شده است.
مدیر امور آبفا شهرستان دنا گفت: بعلت برف و یخبندان روزهای اخیر، سرچشمه و منبع اصلی تامین آب شرب شهر سی سخت و روستای کوخدان دچار یخ زدگی شده است.
وی گفت: راه دسترسی به منابع و سرچشمه آب نیز بعلت بارش برف و ارتفاع بیش از ۲ متر مسدود شده است.
خشنودی گفت: هم اکنون با همکاری فرمانداری دنا و با استفاده از تجهیزات و ماشین آلات سنگین راه و شهرسازی و راهداری عملیات بازگشایی مسیر دسترسی شروع تا مشکل بوجود آمده را مرتفع کنیم.
مدیر امور آبفا دنا با عذرخواهی از مردم گفت: کارکنان آبفا با جدیت تمام و ۲۴ ساعته با کمک تجهیزات سنگین دیگر سازمان ها در حال بازگشایی مسیر دسترسی هستند و تا دسترسی به محل چشمه تامین، بعلت شرایط یخبندان حاکم، آب شهر سی سخت و منطقه کوخدان دچار اُفت فشار می باشد که ضروریست مشترکین در مصرف آب حداکثر صرفه جویی را بعمل آورند.
برچسب ها :افت فشار اب سی سخت ، پیک ملت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱