هشدار جدی به تولید کنندگان لبنیات سنتی در استان/ برخورد قضایی با متقلبین
مدیر آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان لبنیات سنتی برای غلظت بخشیدن به شیرو قوام دهنده از نشاسته استقفاده می نمایند. به گزارش پیک ملت ؛ امیر پیکر گفت: به تمامی عرضه کنندگان لبنیات سنتی تذکر داده میشود از آنجایی که استفاده
مدیر آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان لبنیات سنتی برای غلظت بخشیدن به شیرو قوام دهنده از نشاسته استقفاده می نمایند.
به گزارش پیک ملت ؛ امیر پیکر گفت: به تمامی عرضه کنندگان لبنیات سنتی تذکر داده میشود از آنجایی که استفاده از نشاسته در شیر و لبنیات به منزله تقلب تلقی می گردد از همه عرضه کنندگان شیر و لبنیات سنتی تقاضا داریم نسبت به استفاده و پیشنهاد استفاده آن به بقیه اکیداً خودداری نمایند.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه تشخیص این نوع تقلب در آزمایشگاه معاونت امکان پذیر است در صورت مشاهده از طریق مراجع قضایی با متقلبین برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.
برچسب ها :علوم پزشکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0