مینو آریانفر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد: تصفیه خانه اضطراری آب شهر یاسوج تا پایان سال افتتاح می شود / ساماندهی تخلیه فاضلاب در حاشیه رودخانه بشار
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد، بابیان اینکه پروژه تصفیهخانه اضطراری آب یاسوج تا پایان سال افتتاح خواهد شد، گفت : مجتمع آبرسانی لوداب و باباکلان که بیش از ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده در قالب پویش ملی افتتاح خواهد شد. به گزارش پیک ملت ، فیض اله پاسره در نشست خبری با
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد، بابیان اینکه پروژه تصفیهخانه اضطراری آب یاسوج تا پایان سال افتتاح خواهد شد، گفت : مجتمع آبرسانی لوداب و باباکلان که بیش از ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده در قالب پویش ملی افتتاح خواهد شد.
به گزارش پیک ملت ، فیض اله پاسره در نشست خبری با رسانه ها که به مناسبت سالروز تاسیس شرکت آب و فاضلاب در این شرکت برگزار شد، اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی بالغبر ۷۵۰ هزار نفر دارای ۱۶ شهر و حدود هزار و ۶۴۱ روستای دارای سکنه است؛ که حدود ۳ هزار و ۱۴۱ کیلومتر خط انتقال در شهر و روستای این استان ایجاد شد و نزدیک به ۵ هزار و ۱۸۴ کیلومتر شبکه توزیع آب ایجادشده است. همچنین حدود ۵۷۰ نقطه مخزن ذخیره با ظرفیت ۲۳۸ هزار مترمکعب و حدود ۲۰۷ ایستگاه پمپاژ در استان وجود دارد. حدود ۱۸۴ حلقه چاه و ۹۵ دهنه چشمه در سطح استان داریم؛ نزدیک به ۲۳۱ هزار مشترک در بخش آب شرب و ۵۵ هزار مشترک فاضلاب در سطح استان وجود دارد.»
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما با موضوع گلایه برخی از شهروندان از تخلیه فاضلاب در حاشیه رودخانه بشار و وضعیت نامناسب و ایجاد بوی نامطبوع در فصل تابستان برای شهروندان گفت : طی اقدامات انجام شده قرار است یک سیستم در سایت فاضلاب تصفیه خانه شهر یاسوج راه اندازی شود، که این فاضلاب به صورت جداگانه تصفیه و به سیستم فاضلاب شهر یاسوج اضافه می شود .وی عنوان کرد: با هماهنگی و در صورت رضایت محیط زیست به صورت موقت و تا زمان راه اندازی سایت تصویه یک نقطه در استان تعیین شود که این فاضلاب در آن مکان تخلیه شود .
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز بیان داشت: «در حال حاضر ۱۰۰ درصد شهرهای استان از آب آشامیدنی سالم برخوردارند و همچنین پوشش آبرسانی روستاها ۷۴٫۷ درصد است این درحالیکه متوسط میانگین کشوری ۷۵٫۲ درصد است. در دولت تدبیر و امید شاخص برخورداری روستاهای استان از آب آشامیدنی ۷ درصد افزایش داشته است.»
وی ادامه داد: «از صندوق توسعه ملی بالغبر ۱۰۰ میلیارد تومان برای تأمین و توزیع آب شرب تخصیص داده شد که با این اعتبارات حدود ۱۷ مجتمع آبرسانی احداث شد و ۴۸۰ روستای با جمعیت ۱۱۱ هزارنفری از نعمت آب برخوردار شدند. حدود ۴ واحد آزمایشگاه مرکزی برای کنترل کیفیت آب در استانها داریم که آزمایشهای کیفی، میکرویی، شیمیایی و استاندارد آب را کنترل میکنند. همچنین شهرهای یاسوج، دوگنبدان، دهدشت و سیسخت دارای سیستم جمعآوری و دفن بهداشتی فاضلاب هستند.»
حدود ۲۲۷ پروژه با ۳۳ هزار میلیارد تومان در پویش ملی «الف ب» در ۳۳ استان کشور اجرایی شد که پروژههای فاضلاب سیسخت، تصفیهخانه آب و تصفیهخانه فاضلاب در استان افتتاح شد.
برچسب ها :آب و فاضلاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0