تولید ۳ برابری زباله در استان کهگیلویه وبویراحمد منابع آبی و جنگلی را تهدید می کند /وضعیت مدیریت پسماند بحرانی است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت ؛مصرف گرایی و تولید نزدیک به ۳ برابری زباله در استان منابع آبی و جنگلی را تهدید می کند وضعیت مدیریت پسماند یاسوج بحرانی است. به گزارش پیک ملت ،مدیران کل حفاظت محیط زیست و صدا و سیمای مرکز استان در عصر نهمین روز از دی ماه ۹۸ با

کد خبر : 1318
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
تولید ۳ برابری زباله در استان کهگیلویه وبویراحمد منابع آبی و جنگلی را تهدید می کند /وضعیت مدیریت پسماند بحرانی است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت ؛مصرف گرایی و تولید نزدیک به ۳ برابری زباله در استان منابع آبی و جنگلی را تهدید می کند وضعیت مدیریت پسماند یاسوج بحرانی است.

به گزارش پیک ملت ،مدیران کل حفاظت محیط زیست و صدا و سیمای مرکز استان در عصر نهمین روز از دی ماه ۹۸ با هم دیدار و درخصوص مسائل زیست محیطی  گفتگو کردند.

براساس این گزارش – در ابتدای این نشست سید اسدالله هاشمی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان , حفظ محیط زیست را از اولویت های دولت دانست و گفت: اهمیت حفظ محیط زیست و ضررهای ناشی از بی توجهی به آن  در گذشته , باعث شده است که دولت توجه خاصی به محیط زیست داشته باشد و همین توجه باعث شده است که دولت را بنام دولت محیط زیستی بشناسند.

هاشمی درادامه به تشریح وضعیت زیست محیطی استان پرداخت و گفت: کهگیلویه وبویراحمد یکی از ۵ بانک ژن در کشور را دارا ست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان , پسماند و مصرف گرایی را یکی از تهدید های جدی برای استان برشمرد و گفت: متاسفانه سرانه تولید روزانه هر فرد در استان  ۲ کیلوگرم بوده  درحالیکه میانگین کشوری ۶۰۰گرم است.

هاشمی افزود: توپوگرافی استان خاصه کوهستانی و جنگلی آن باعث شده است , جانمایی قابل قبولی برای پسماند نداشته باشیم و نبود جایگاه و کارخانه بازیافت باعث شده ,  منابع آبی و جنگلی استان در معرض تهدید و هشدارقرار گیرند.

وی صدا و سیما را یار دوم محیط زیست در جبران کمبود نیرو دانست و گفت: ۳۱۲ هزار هکتار به تعبیری ۱۳ و ۷ دهم  از وسعت استان  و بخشی از استان های خوزستان و اصفهان را با ۷۵ محیط بان حفاظت می کنیم در صورتیکه براساس استاندار جهانی باید با ۳۱۲ محیط بان  حفاظت می شد.

وی گفت ۴۰ هزار نفر در حاشیه دنا سکونت و معیشت داردند,  برهمین اساس سعی شده است ,  ضمن انتقال میز خدمت به این روستاها  و شنیدن مشکلات مردم و تلاش برای  رفع آن ,  نقش مشارکت جوامع محلی در حفاظت را با برگزاری کارگاه های آموزشی کشت گیاهان دارویی در معیشت جایگزین افزایش دهیم.

درادامه این نشست ,  رئوف مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان گفت: دغدغه های محیط زیستی برای صدا و سیمای استان حائز اهمیت است و خوشبختانه مدیریت اصولی و تسلط خوبی بر مناطق در استان حاکم است.

وی محیط زیست را یکی از مولفه های مهم دانست و گفت: محیط زیست در حوزه های مختلفی از جمله سلامت , اقتصاد و کشاورزی نقش موثری دارد.

مدیرکل صدا و سیمای استان گفت: متاسفانه در جامعه ما اهمیت حفظ محیط زیست مغفول مانده است و پیوست های زیست محیطی فعالیت ها عمرانی باید  به خوبی مد نظر قرار گیرند.

وی ضمن اشاره به ظرفیت های بکر محیط زیستی در استان گفت: باید از محیط زیست بعنوان یک مولفه در تولید ثروت و توسعه پایدار استفاده گردد.

 

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.