فوت معلم گچسارانی بر اثر کرونا

رئیس بیمارستان شهید رجایی چگساران از فوت یک بانوی فرهنگی بر اثر کرونا خیرداد . به گزارش پیک ملت  ،رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران در این خصوص گفت:امروز بانویی ۴۲ساله در این بیمارستان بر اثر بیماری کرونا وفات یافت ،وی چند روز اخیر در “آی سی یو” تحت مراقب ویژه بوده و ظاهرا بیماری زمینه

کد خبر : 11481
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 شهریور 1399 - 21:18
فوت معلم گچسارانی بر اثر کرونا

رئیس بیمارستان شهید رجایی چگساران از فوت یک بانوی فرهنگی بر اثر کرونا خیرداد .

به گزارش پیک ملت  ،رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران در این خصوص گفت:امروز بانویی ۴۲ساله در این بیمارستان بر اثر بیماری کرونا وفات یافت ،وی چند روز اخیر در “آی سی یو” تحت مراقب ویژه بوده و ظاهرا بیماری زمینه ای هم نداشته اند.

وی افزود:این گونه که مشخص شده است این بانوی گچسارانی بیماری زمینه ای همچون دیابت ،چربی ،فشار خون و… هم نداشته و بر اثر درگیری ریه پیش از ظهر وفات یافته است.

حسینی در ادامه اظهار کرد:این بانو چند روز گذشته دچار تنگی نفس می شوند که جهت مداوا به مراکز درمانی شهرستان مراجعه می کند که در ادامه در بخش اتفاقات بیمارستان شهید رجایی بستری و متعاقبا نیز به بخش داخلی (بیماران کرونایی) بیمارستان منتقل می شود.

رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران افزود:اگرچه این بانو در این مدت با افت سطح اشباع اکسیژن (زیر ۹۰درصد) هم روبرو که به بخش آی سی یو منتقل می شود که متاسفانه امروز به رحمت ایزدی پیوست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.