مشکلات ادامه دار آب روستای توت نده ، گلایه های فرماندار بویراحمد و پاسخ شرکت آبفا

مشکلات اب روستای توت نده که چند وقتی است از سوی رسانه ها و مردم این روستا در حال پیگیری است ،با وجود وعده های مسئولین و تلاش از سوی دستگاه های ذیربط  تاکنون حل نشده است . مدیر عامل شرکت اب و فاضلاب استان  در پاسخ به اظهارات فرماندار بویراحمد در زمینه آب شرب

کد خبر : 11176
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
مشکلات ادامه دار آب روستای توت نده ، گلایه های فرماندار بویراحمد و پاسخ شرکت آبفا

مشکلات اب روستای توت نده که چند وقتی است از سوی رسانه ها و مردم این روستا در حال پیگیری است ،با وجود وعده های مسئولین و تلاش از سوی دستگاه های ذیربط  تاکنون حل نشده است .

مدیر عامل شرکت اب و فاضلاب استان  در پاسخ به اظهارات فرماندار بویراحمد در زمینه آب شرب روستای توت نده شهرستان دنا گفت: آب روستاهای توت نده ، سرتنگ، مجتمع های خدماتی و رفاهی و روستای ساران از محل چاهی با آبدهی ۱۹ لیتر بر ثانیه تامین می شود.

به گزارش پیک ملت به نقل از روابط عمومی فیض اله پاسره افزود: با توجه به رشد جمعیت، آب این چاه پاسخگوی نیاز آب مجموعه های فوق الذکر نیست، که با توجه به این نیاز و پیگیری های مکرر مردم توت نده، شرکت آب وفاضلاب اقدام به تامین اعتبار، مبادله موافقتنامه در سال ۱۳۹۸ نموده است.

پاسره گفت: پس از تامین اعتبار شرکت آب وفاضلاب با ارائه گزارش توجیهی از شرکت آب منطقه ای استان درخواست تخصیص وتعیین محل چاه برای تامین نیازهای آبی جدید مناطق یاد شده نمود که با انجام بررسی های محل توسط شرکت آب منطقه ای اجازه حفر یک حلقه چاه عمیق درسفره آب زیر زمینی همان چاهی که در حال حاضر آب روستاهای مذکور را تامین می کند داده شد و براساس این اقدامات شرکت آب وفاضلاب عملیات پیمان را در تاریخ ۱۳۹۸/۷/۲۹ به مناقصه گذاشت که شرکت حفاری دشت آب بویراحمد برنده مناقصه و قراردادی به مبلغ ۶/۲۷۳/۱۷۴/۶۷۲ریال منعقد کرد.
وی یادآور شد: متاسفانه بدلیل معارضات اجتماعی و اعتراضات مردمی، حفر این چاه میسر نشد و حل موضوع جهت تعیین تکلیف به مراجع ذیربط ارجاع داده شده است.
پاسره با بیان اینکه شرکت آب وفاضلاب استان متولی تامین آب شرب مردم است تاکید کرد: شرکت آب و فاضلاب استان وظیفه دارد نسبت به مطالعه وتامین آب آشامیدنی مردم با نظر کارشناسی تلاش کند.
وی در پاسخ به توضیحات فرماندار شهرستان بویراحمد یادآور شد: براساس اطلاعات این شرکت، چاه حفر شده در منطقه ساران که آب روستاهای ساران، توت نده، سرتنگ ومجتمع های خدماتی و رفاهی را تامین می کند دارای دبی ۱۹ لیتر در ثانیه است .
مدیر عامل شرکت آبفا استان کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد: براساس مصرف سرانه ۲۰۰ لیتر آب در روز به ازای هر نفر و با احتساب هدررفت آب در درون شبکه، ظرفیت آبدهی این چاه، تامین آب برای جمعیت ۵۷۴۶ نفر است و این شرکت موضوع تامین آب ۳۰ هزار نفری را با چاه فعلی تایید نمی کند.

به گزارش پیک ملت ،

روستای توت‌نده با داشتن بیش از ۶۰۰ مشترک ثابت آب، دارای دو مخزن ذخیره آب آشامیدنی می‌باشد که  بدلیل کمبود آب ورودی، یکی از مخازن به مدت ۵ ساعت توزیع آب دارد و مخزن دوم حدود ۶ ساعت آب در شبانه‌روز توزیع می‌کند؛ البته در شرایطی‌ که برق قطع نشود؛ زیرا در صورت قطع برق، پمپ‌ها خاموش و توزیع آب قطع می‌گردد.

علاوه بر این موارد، خرابی پمپ در برخی زمان‌ها و نیز افت فشار در ساعات توزیع آب در برخی نقاط روستا و حتی افت فشار در اواخر ساعات توزیع، مشکلات ساکنین روستا را دوچندان میکند.
لازم به ذکر است که شبکه داخلی توزیع آب آشامیدنی روستا نیز فرسوده شده است و این شبکه فرسوده باید بطور کامل تعویض گردد.
مشکل کمبود آب آشامیدنی در روستای توت‌نده به علت وجود یک حلقه چاه مشترک می‌باشد که در طول سال جوابگو نمی‌باشد و در فصل تابستان شاهد بحران آب در این روستای پرجمعیت، با توجه به تعداد بالای خانوار روستا است

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.